پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت

تاریخ: 31 تیر 1402

بازدید رییس سازمان حج وزیارت از روند طبخ و تهیه غذای زایران در مدینه النبی

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وزیارت ؛ آقای سید عباس حسینی که در آخرین روزهای موسم حج تمتع ، در مدینه منوره به سر می برد ، به همراه تنی چند از دست اندرکاران اجرایی ، از روند طبخ و تهیه غذا در آشپزخانه مرکزی(آشپزخانه خمری) مدینه منوره بازدید کرد.
رییس سازمان حج وزیارت ضمن خسته نباشید و خداقوت به آشپزها بر لزوم حفظ روحیه تعهد و تخصص تا آخرین روز طبخ غذا و خدمت به زائران عزیز کشورمان تاکید کرد.
آقای حسینی در این بازدید از بخش های مختلف آشپزخانه خمری همانند انبار ، بخش های طبخ برنج،خورشت، سوپ و ..... بازدید کرد .
رییس سازمان حج و زیارت خدمات صورت گرفته به زایران را مطلوب و مناسب دانست و توصیه های لازم در روزهای پایانی حضور زایران در مدینه منوره را با عوامل اجرایی آشپزخانه مطرح نمود.

روتیتر: با راهیان حج ۱۴۰۲/